Project Lob van Gennep aanwezig op duurzaamheidsmarkt Gennep

18 augustus 2022

Wil je in gesprek met het projectteam over de duurzame keuzes die we maken bij de dijkversterking? Bezoek dan de duurzaamheidsmarkt van de gemeente Gennep op zaterdag 10 september.

De duurzaamheidsmarkt vindt voor de derde keer plaats voor het gemeentekantoor in Gennep. Tijdens de markt tonen verschillende partijen en projecten duurzame initiatieven. Denk daarbij aan thema’s als duurzaamheid thuis, een groen thuis, duurzame mobiliteit en een kwalitatieve leefomgeving. Ook het project Lob van Gennep is aanwezig. We gaan graag met je in gesprek over onze plannen om te komen tot een duurzame dijkversterking. Natuurlijk is er ook gelegenheid tot het stellen van vragen.

Praktische informatie

De duurzaamheidsmarkt vindt plaats op 10 september van 11:00 uur tot 16:00 uur op het Ellen Hoffmannpleinn in Gennep en is voor iedereen gratis toegankelijk. De stand van het project Lob van Gennep bevindt zich naast de ingang van het gemeentehuis. Het is die dag ook mogelijk om een bezoek te brengen aan het hernieuwde gemeentekantoor in het kader van de open dag van de gemeente Gennep. Voor meer informatie kijk je op de website van de gemeente Gennep. 


 

Overige berichten