Nieuwe omgevingsmanager Roland Gesthuizen stelt zich voor

11 juli 2023

Het project heeft een nieuwe omgevingsmanager: Roland Gesthuizen. Hij neemt het stokje over van Marijke van der Steen en voegt zich bij het omgevingsteam. Roland stelt zich graag voor aan de omgeving: 

“Na 27,5 fijne jaren bij Rijkswaterstaat te hebben gewerkt was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik kijk er naar uit om samen met collega’s en belanghebbenden in het projectgebied mooie projecten te realiseren en te werken aan verbetering van de hoogwaterveiligheid, natuurontwikkeling, recreatie en kansen die op mijn pad komen. Het projectgebied is mij niet geheel onbekend. Ik heb in de stuurgroep Genneperhuis gezeten en was betrokken bij de aanleg van de geulen in de Gebrande Kamp. Niet alleen vanuit mijn werk maar ook privé voel ik mij verbonden met dit gebied. Al ruim 10 jaar bewonen ooievaarspaar Hannelore en Hendrik ons ooievaarsnest. Wie weet spreken we elkaar binnenkort aan de keukentafel, in het veld of op een informatieavond.” 

Met de komst van Roland is het bestaande team van omgevingsmanagers na het vertrek van Marijke van der Steen weer compleet. Naast Roland bestaat het team uit Jeroen Kessels, Sannah Nagelkerken en Peter Toonen.

Overige berichten