Inloopbijeenkomst Middelaar op 6 december

22 november 2022

Op dinsdag 6 december vindt van 19.00-21.30 uur een inloopbijeenkomst Lob van Gennep plaats in De Koppel in Middelaar. De bijeenkomst gaat specifiek over het dijktraject vanaf de keersluis in Mook tot en met de Voordijk in Middelaar.

Leden van het projectteam praten je bij over de voortgang van het project en geven een doorkijk hoe de dijktrajecten in Middelaar in 2023 verder worden aangepakt. Dit is gebaseerd op de plannen uit de voorkeursbeslissing, die in maart 2022 werd gepubliceerd. Daarin is opgenomen welke maatregelen het project neemt om de waterveiligheid van het gebied te verbeteren en de ruimtelijke kwaliteit te versterken. Ook komen mogelijke planinvullingen van de woningbouw van Destion op het kerkplein in relatie tot de dijkversterking aan de orde. Natuurlijk is er gelegenheid om vragen te stellen. Nieuwe ontwerpen voor dijktrajecten in de omgeving van Middelaar worden in de loop van 2023 verwacht.

De inloopbijeenkomst wordt georganiseerd in De Koppel, Dorpsstraat 45 in Middelaar. Aanmelden is niet nodig en je kan op ieder gewenst moment binnenlopen.

Inloopbijeenkomsten over de dijktrajecten in de kernen Milsbeek, Ottersum en Ven-Zelderheide worden gepland vanaf januari 2023.

Overige berichten