Informatieavond Lob van Gennep

Op 7, 9 en 28 mei vonden de eerste informatieavonden plaats over het project Lob van Gennep. Op 7 mei waren we in De Koppel in Middelaar, op 9 mei in 't Trefpunt in Milsbeek en op 28 mei bij gemeenschapshuis De Uitkomst in Ven-Zelderheide.

Doel van deze avonden was het verstrekken van informatie over de Lob van Gennep dat van oudsher onderdeel uitmaakt van de rivier de Maas. Maar, wat betekent dat eigenlijk? En waarom starten we het project Lob van Gennep? Er ligt een opgave om de hoogwaterbescherming in het gebied en de waterbergende werking van het gebied te verbeteren en tegelijkertijd de bijzondere (ruimtelijke) gebiedskwaliteiten te verbeteren.  Heeft u de informatieavond gemist? Neem dan gerust contact met ons op. Of kijk hier voor de presentatie en de sfeerverslagen van de avonden. 

Hoe? Daarover hebben we ideeën, maar we horen ook graag uw ideeën hierover. U kent het gebied immers het beste. Naast het werken aan de waterveiligheidsopgave willen we ook kansen benutten om het gebied nog mooier te maken. Ook daar heeft u vast ideeën over die wij graag horen.

De avonden starten met een presentatie om 19.00 uur. Rond 20.00 uur start de informatiemarkt waar u terecht kunt voor uw vragen en ideeën.

Heeft u nu al vragen?
Laat het ons weten via Info@lobvangennep.nl. wij zullen onze uiterste best doen om deze vraag op onze informatieavond te beantwoorden.