Meld je aan voor de 'burgersessie'
Ottersum en de Niers!

Maandag 7 december 19.00 – 21.00 (online)

Hoe zorgen we ervoor dat Ottersum met de Niers een aantrekkelijk gebied is om te wonen, werken en recreëren? En wat is jouw droom voor de toekomst van dit gebied? Over dit soort vragen gaan we graag met jou in gesprek.

Het project Lob van Gennep organiseert samen met DAG Ottersum een sessie voor jonge inwoners van Ottersum tussen de 18 en 30 jaar. Op maandagavond 7 december van 19.00 – 21.00 uur gaan we (online) in gesprek over de toekomst van het gebied. De resultaten van de sessie zullen door het project Lob van Gennep gebruikt worden om de plannen nog beter aan te laten sluiten op de wensen uit de omgeving.

Ben je tussen de 18 en 30 jaar en denk je graag mee? Schrijf je dan hieronder in! Wij zorgen voor een voedzame (ham- of vega) burger en een leuke invulling van de avond. Je krijgt ongeveer twee weken van te voren een mail van de organisatie met aanvullende instructies.

Via Instagram gaan we al van start. Heb jij een favoriete plek in Ottersum of omgeving? Laat het zien en tag ons (@ottersum_en_de_niers) of reageer op de favoriete plekken van plaatsgenoten.

Kun je niet bij de sessie zelf aanwezig zijn, maar wil je wel graag meedenken over het gebied? Vul dan alsnog het formulier in en laat het weten door een vinkje te zetten bij de laatste vraag.

* verplichte velden

Ottersum en de Niers